counter create hit

مطالب مرتبط:
طرز تهیه موساکا غذای قبرسی

طرز تهیه موساکا غذای قبرسی

طرز تهیه موساکا غذای قبرسی -آکا سایت آشپزیبخش غذاهای اروپایی طرز تهیه م ...

طرز تهیه رولت اسفناج و تخم مرغ

: ابتدا اسفناج ها را ریز خرد کنید و با مقداری آب و نمک آبپز کنید و بعد از آنکه آبش کاملا کشیده شد کمی کره یا روغن اضافه کره و سرخش کنید. ...

کیک کشک بادمجان درست کنید

مواد لازم برای کیک کشک بادمجان : بنا به گزارش آکاایران : نان تست : به اندازه کافیبادمجان سرخ شده : 4 الی 5 عدد ...

دستور پخت باقالی پلو با ماهیچه

1. برنج را بشویید و به مدت ۳ الی ۴ ساعت در آب ولرم به همراه نمک سنگ بهداشتی خیس کنید. به گزارش آکاایران: 2. چربی های ماهیچه را از آن جدا کنید کامل ...

مرغ سوخاری - طرز تهیه مرغ سوخاری مخصوص عالی

مرغ سوخاری - طرز تهیه مرغ سوخاری مخصوص عالی

مرغ سوخاری - طرز تهیه مرغ سوخاری مخصوص عالی - آکا سایت آشپزیبخش کباب ، غذاهای گوشتی ،انواع کباب ایرانی   ...

کیک هلو؛ عصرانه همه پسند

وب سایت آشپزباشی: حالا که هنوز کمی فرصت باقی است و فصل هلو تمام نشده، طرز تهیه کیک هلو را به شما آموزش می دهیم. کیک هلو عصرانه و دسر بسیار خوشمزه ای است.   طرز تهیه: ...

جوجه کباب بوقلمون

جوجه کباب بوقلمون

جوجه کباب بوقلمون -آکا سایت آشپزیبخش کباب ، غذاهای گوشتی ،انواع کباب ایرانی   ...

طرز تهیه گمج کباب

طرز تهیه گمج کباب

طرز تهیه گمج کباب - آکا سایت آشپزیبخش کباب ، غذاهای گوشتی ،انواع کباب ایرانی   در این پست از سا ...

طرز تهیه خمیر پیتزای فوری در خانه +مواد لازم و نکات مهم

طرز تهیه خمیر پیتزای فوری در خانه +مواد لازم و نکات مهم

در آشپزی ۱ بهمن ۱۳۹۶ 0 بازدیدخمیر پیتزا یکی از اجزای خیلی مهم در پخت پیتزاس. اگه خمیری که تهیه میکنید نتیجه دلخواهتون رو بده و ترد و خوشمزه باشه و بافت مناسبی هم داشته باشه به جذابیت ظاهری و مهم تر از اون به طع ...

استیك مرغ زعفرانی و نان سنگك

استیك مرغ زعفرانی و نان سنگك

مجله زندگی ایده آل: در ایران بهتر است ران گوسفند در خورش استفاده شود و مرغ و گوشت گوساله برای تهیه كباب مصرف شود. نان سنگك هم علاوه بر خوشمزگی، سبوس‌دار است و رژیمی است. در این مطلب طرز تهیه استیک مرغ با نان سنگک سرخ شده و سس ماست را برایتان آورده ایم. ...

آموزش تهیه نخود پلو خوشمزه و عالی

آموزش تهیه نخود پلو خوشمزه و عالی  نخود پلو یک غذای اصیل و خوشمزه ایرانی که میتوانید به عنوان یک ناهار خوشمزه آنرا در خانه درست کنید و از خوردنش لذت ببرید. اگر طرفدار پلوهای مخلوط هستید و از طرفی علاقه دارید که ...

سوپ گوشت و سبزیجات؛ یک شام زمستانی

سوپ گوشت و سبزیجات؛ یک شام زمستانی

وب سایت دونفره: زمستونه و سوپ های مختلف خیلی میچسبه از سوپ های گیاهی گرفته تا مرغی یا گوشتی … در این مطلب هم طرز تهیه یه سوپ مقوی، پر انرژی و خوشمزه رو براتون میذارم که از نظر مواد تشکیل دهنده اش یه وعده غذایی کامله و از گوشت، سبزیجات و جو تشکیل شده. امیدوارم تهیه ...

طرز تهیه ی کیک برنج و تن ماهی

طرز تهیه ی کیک برنج و تن ماهی

کیک برنج و تن ماهی، غذایی پرفایده و مناسب برای دورهمی‌هاست. در تهیه‌ی این کیک، از برنج به همراه تن ماهی و سبزیجات استفاده شده است. برای آشنایی با مواد اولیه و روش پخت کیک برنج و تن ماهی، با ما همراه باشید.  اختصاصی تابناک باتو؛ کیک برنج و تن ماهی، ...

دستور پخت بزقورمه یک غذای اصیل کرمانی

بز قورمه ، یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه‌ی استان کرمان محسوب می‌شود و به دلیل داشتن نخود و گوشت بسیار مقوی و حاوی پروتئین است. مردم کرمان این غذای سنتی را با برنج و هم با نان سرو می‌کنند. اگر به دنبال خورشت سنتی بسیار متفاوت و خوشمزه‌ا ...

طرز تهیه آش امام قزوین

طرز تهیه آش امام قزوین

آش امام قزوین یکی از غذاهای محلی و لذیذ قزوین است. استان قزوین علاوه بر آش امام ، غذای معروف دیگری به نام قیمه نسار نیز دارد. آسمونی در این بخش طرز تهیه آش امام قزوین را برای شما عزیزان منتشر می کند.طرز تهیه آش امام قزوی ...

کیک شکلات. برای دوستداران شکلات خامه

مافین شکلاتی؛ برای طرفداران شکلات و خامه

ماهانه کیک و شیرینی: کیک شکلات و آب نبات زیبا و خوشمزه خواهد شد که به تصویب رسید.     مواد لازم: آرد: جام بکینگ پودر: یک قاشق چایخوری فایل: یک چهارم قاشق چای خوری آب داغ: یک دوم فنجان پودر کاکائو: دوم فنجان شکر: دوم فنجان شکر قهوه ای: یک سوم فنجان نفت: دوم فنجان صفحه اصلی: 2 عدد وانیل: یک قاشق چای خوری لبنان: دوم فنجان مواد مورد نیاز روش: پودر شکر: یک دوم پیمانه کرم تارتار: سه چهارم قاشق غذا خوری آب: 2 قاشق غذاخوری شکلات تلخ (ذوب شده): یک دوم فنجان شکل یک کرم: جام روش تهیه:1. آرد و بکینگ پودر و نمک را در یک ظرف مناسب ترکیب با. 2. آب گرم و پودر کاکائو و غیره. یا ... روغن و تخم مرغ و وانیل در ظرفی جداگانه با هم مخلوط کنید.   3. مخلوط آرد و ماست را به مواد اضافه و مخلوط کنید.   4. خمیر به دست آمده را در قالب های مافین از قبل چرب شده و آرد پاشیده شده بریزید (طوری که حدود سه چهارم حجم قالب ها پر شود) و به مدت 20 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا مافین ها بپزند. آنها را پس از خنک شدن از قالب در آورید. برای تهیه رویه:1. پودر شکر، کرم تارتار و آب را در ظرف مناسبی به خوبی با هم مخلوط کنید تا به غلظت مناسب برسند.   2. سپس این مخلوط را در قیف قنادی بریزید و کنار بگذارید.   3. خامه فرم گرفته را در قیف قنادی بریزید و قسمت ته مافین ها پایپ کنید تا داخل آنها کمی با خامه پر شود.   4. روی مافین ها را به شکلات تلخ ذوب شده آغشته کرده و با مخلوط رویه تزئین کنید.   5. آنها را به مدت 5 دقیقه در یخچال قرار دهید تا شکلات خودش را بگیرد. سپس سرو کنید.