counter create hit

مطالب مرتبط:
سوپ تند مرغ به روش مکزیکی

سوپ تند مرغ به روش مکزیکی

امروز برای علاقه‌مندان به طعم‌های تند روش پخت یک نوع سوپ مکزیکی را قرار داده‌ایم. برای آشنایی با مواد اولیه و شیوه‌ی پخت سوپ تند مرغ، با ما همراه باشید. اختصاصی تابناک باتو؛ امروز برای علاقه‌مندان به طعم‌های تند روش پخت یک نوع سوپ مکزیکی را قرار داده‌ایم. برای ...

تزیین سالاد فصل مجلسی شیک و متفاوت که سفره شما را باکلاس تر می کند!

تزیین سالاد فصل مجلسی شیک و متفاوت که سفره شما را باکلاس تر می کند!

ایده های زیادی برای تزیین سالاد فصل مجلسی وجود دارد و شما می توانید با کمک این ایده ها سالاد های فصل را به زیبایی برای پذیرایی از مهمان هایتان در مجالس و مهمانی های مختلف تزیین کنید.  ...

دستور پخت بزقورمه؛ غذای اصیل کرمانی

اگر به دنبال خورشت سنتی بسیار متفاوت و خوشمزه ای هستید، بز قورمه را امتحان کنید که به عقیده ی بسیاری طعمی فوق العاده دارد. نوشته دستور پخت بزقورمه؛ غذای اصیل کرمانی اولین بار در آشپزی و شیرینی پزی پدیدار شد. ...

طرز تهیه رولت بیکن چیز برگر

امروز میخواهیم طرز تهیه غذایی متفاوت را تجربه کنیم، با ما همراه باشید تا تنوعی به لیست روزانه خود بدهید و از آن لذت ببرید. این رولت خوشمزه را در منزل درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید. با ما همراه باشید.  «به گزارش تابناک با تو»؛ امروز میخواهیم ط ...

شیرینی بهشتی شکلاتی کرمدار

شیرینی بهشتی شکلاتی کرمدار

Loading... نوشته شده توسط مهرشین. در دسته آشپزی با فر, شیرینی عید, دسر, شیرینی, شکلات برجسب شده در: شیرینی عید, شیرین ...

خواص نارنگی برای سرفه و سرماخوردگی + خواص نارنگی برای معده

خواص نارنگی برای سرفه و سرماخوردگی + خواص نارنگی برای معده

خواص نارنگی برای سرفه و سرماخوردگی + خواص نارنگی برای معده خواص نار ...

هرمزگان صدرنشین مصرف سرانه فست فود در کشور

‌دبیر کارگروه سلامت و امنیت غذایی هرمزگان گفت: هرمزگان رتبه اول مصرف سرانه مواد غذایی فست فود را در کشور دارد.‌به گزارش ایسنا، ‌بهروز اکرمی در نهمین جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان گفت: ‌این هشدار بر ...

سالاد ایتالیایی بروکلی

سالاد ایتالیایی بروکلی

اشتباهات رایج در آشپزی

اشتباهات رایج در آشپزی

آشپزی یک مهارت با ارزش است، اما گاهی زمان زیادی می برد که در این هنر استاد شوید. ب ...

استیون هاوکینگ درگذشت

استیون هاوکینگ درگذشت

استیون هاوکینگ که به‌جرأت می‌توان او را مشهورترین ریاضیدان و فیزیک‌دان انگلیسی عصر حاضر توصیف کرد، در سن ۷۶ سالگی و پس از ۵۵ سال مبارزه با بیماری «موتور نورون» درگذشت.   ...

عصرانه های پنیری آخر هفته

عصرانه های پنیری آخر هفته

عصرهای روز تعطیل جان می دهد برای یک دورهمی دوستانه یا خانوادگی. بهانه این دورهمی می تواند یک عصرانه ساده باشد؛ عصرانه ای که نیاز به تدارکات چندانی ندارد. در اینجا هشت دستور ساده برای درست کردن عصرانه با پنیر را برای شما آورده ایم. ...

پای موز؛ یک عصرانه خوشمزه بهاری

پای موز؛ یک عصرانه خوشمزه بهاری

روزها کم کم بلند تر می شود و وقت برای دور هم نشستن و صحبت کردن بیشتر، پس چه خوب است که شیرینی این دورهمی ها را با کیکی که می خواهیم طرز تهیه اش را به شما آموزش دهیم، بیشتر کنید. ...

پرونده آشپزی؛  هر آنچه درباره قورمه سبزی باید بدانید

پرونده آشپزی؛ هر آنچه درباره قورمه سبزی باید بدانید

قورمه سبزی بوی وطن می دهد، بوی ایران، بوی كوچه پس كوچه های كاهگلی و درشكه و كوچه باغ های قدیمی. از قورمه سبزی صدای تار درویش خان و شعر كلاسیك منظوم به گوش می رسد. یعنی قورمه سبزی تا این حد نوستالژی است؟ ...

طرز تهیه انواع اسموتی خوشمزه (اسموتی موز ،آناناس ،توت فرنگی و ..)

اسموتی چیست؟ اسموتی نوشیدنی است که از ترکیب و مخلوط کردن تهیه می شود. این بدین معنی است که اجزای یک میوه شکسته می شود و به حالت یک نوشیدنی در می اید؛ نوشیدنی که بافت دارد و آبکی نیست. بافت میوه اندکی شکسته و نرم می شود اما از بین نمیرود و از نوشیدنی حذف نمی شود؛ پس ...

تاس کباب به؛ طرز تهیه تاس کباب به

طعم میوه به ترش و گس است که وقتی پخته می شود بو و طعم بسیار خوبی میگیرد. دستور تهیه تاس کباب به را در بخش آشپزی تاپ ناز مشاهده می کنید. مواد لازم برای تاس کباب به به تازه و زرد:2 عدد گوشت گوسفندی با استخوان و چرب:یک کیلو سیب زمینی ریز:6 تا 8 عدد … ...

شکر را چاشنی غذا کنید!

دقت کرده اید غذاهای قهوه ای خوشمزه تر هستند؛ بهترین راه برای این که مواد غذایی قهوه ای شوند این است که مقداری شکر بر روی آن ها بپاشید.

برای یک عصرانه خوشمزه بهاری پای موز را امتحان کنید

شکر قهوه ای و تخم مرغ ها را اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید تا خمیر یکدستی حاصل شود. نوشته برای یک عصرانه خوشمزه بهاری پای موز را امتحان کنید اولین بار در آشپزی و شیرینی پزی پدیدار شد. ...

طرز تهیه بقچه بادمجان راحت و خوش طعم

در مطلب آشپزی امروز قراره غذایی راحت و خوش طعم رو با بادمجان تجربه کنیم. بادمجان از دسته صیفی جاتی هست که با توجه به نوع کاربرد اون در تهیه انواع غذاها طرفدارن خیلی زیادی داره. نوشته طرز تهیه بقچه بادمجان راحت و خوش طعم اولین بار در آشپزی و شیرینی. پ ...

عاشق شدن ارسطو: گفت و گو با بازیگر نقش الیزابت + عکس

عاشق شدن ارسطو: گفت و گو با بازیگر نقش الیزابت + عکس

نیلوفر رجایی فر، بازیگر نقش الیزابت در مجموعه تلویزیونی «پایتخت 5» می گوید که قبل از حضور در مجموعه پایتخت نسبت به داعش و جنایاتش آگاهی داشته؛ چون زندگی کردن در اروپا داعش را ملموس تر و آشناتر می کند.     خانواده نقی معمولی حالا دیگر آنقدر برای ...

این قطعات را نمی خورند! (1)

این کتلت ها را تا به حال نخورده اید! (1)

این قطعات را نمی خورند! (1) موقعیت آشپزیبخش نحوه تهیه کوکوی ، چگونه برای آماده سازی گوشت ، انواع کتلت و غیره. انواع گوشت و غیره. 70 نوع گوشت و کتلت به عنوانایران به نقل از برترین ها : کتلت و گوشت این غذابسیار خوش آمدیدطلا است که بسیاری از ایرانیان را دوست دارم. کتلت گوشت چرخ کرده با سیب زمینی سرخ شده و سبزیجات و یا سالاد شیرازی ، در میان غذا های لذیذ است که زمانی که مادران حق دارند. طلا است که هدف نهایی و آدم از خوردن سیر نمی شود. اما کتلت انواع متنوعی دارد شرح انواع که شما پایان ازته ما. کتلت ذرت با گشنیز و پیاز سبزمواد لازم (4 نفر)• 250 گرم گوشت مرغ ریز خرد شده• 200 گرم ذرت پخپایین یا کنسرو ذرت• 1 دسته کوچک گشنیز ریز خرد شده• 1 دسته کوچک پیاز سبز ریز خرد شده• تعداد تخم مرغ• نمک و فلفل سیاه• نفت این قطعات نمی خورند! (1) روش تهیه1. گوشت مرغ چرخ شده را با ذرت ، گشنیز و غیره. سبز, پیاز, نمک و تخم مرغ را به خوبی با هم مخلوط کنید تا صاف. 2. روغن را در یک ماهی تابه بزرگگرم است. با ق,نمی, ق, گلوله , با حذف از چنگال مواد را از اه نهه ق در تابه پرتاب قرمز است. پس از دو طرف آن است از بین برود در یک حوله کاغذی قرار دهید روغنشان گرفته شود. 3.    این کتلت را می توانید با سس کچاپ سرو کنید.کتلت سالمون و سیب زمینی مواد لازم (4 نفر)•    400 گرم فیله ماهی سالمون (بدون پوست)•    2 پیمانه خامه ترش و پوره سیب زمینی •    1عدد پیاز کوچک، ریز شده•    نصف پیمانه خرده های ریز نان خشک•    3 قاشق غذاخوری شوید تازه خرد شده•    روغن زیتون•    حدود 150 گرم انواع سبزیجات ( گشنیز، پیاز کوهی، اسفناج، جعفری، ریحان و آویشن)•    یک پیمانه سس سالاد روش تهیه1.    ماهی سالمون را بشویید و خشک کنید. در تابه پیرکس قرار دهید و با سلفون روی آن را بپوشانید. آن را داخل مایکروفر با قدرت 100 درصد به مدت 2.5 تا 3.5 دقیقه بپزید. آن را خرد کنید. در کاسه ای، سالمون، پوره سیب زمینی، خرده نان خشک و شوید را با هم مخلوط کنید. این مایع را به صورت کتلت درآوردید و درون تابه، روی حرارت ملایم به مدت 3 تا 4 دقیقه سرخ کنید.2.    سبزیجات معطر را درون بشقاب بگذارید. 3.    کتلت ها را روی آنها قرار دهید و با سس سالاد یا مایونز سرو کنید.کتلت گوشتمواد لازم  (2 نفر)•    500 گرم گوشت چرخ‌کرده •    500 گرم سیب زمینی متوسط •    3 یا 4 عدد تخم مرغ •    2 یا 3 عدد پیاز متوسط •    2 قاشق غذاخوری جعفری خرد شده •    1 پیمانه خرده نان •    روغن •    نمک و فلفل سیاه روش تهیه1.    سیب زمینی ها را برای مدت 15 تا 20 دقیقه با حرارت زیاد در آب بپزید تا نرم شوند. سپس آنها را پوست بگیرید و له کنید. 2.    پیازها را نیز پوست بگیرید، رنده و به سیب زمینی ها اضافه کنید. همچنین تخم مرغ ها، نمک، فلفل، جعفری و گوشت را به مواد قبلی بیفزایید. آنها را خوب با هم مخلوط کنید تا هنگامی که کاملا یکدست شوند.3.    از این مایه، گلوله هایی به ضخامت 4 تا 5 سانتی متر بردارید. خرده نان ها را در سطح صاف پخش کنید و هر یک از گلوله ها را در این خرده نان ها بغلتانید تا کاملا سطح آنها را بپوشاند. گلوله ها را به صورت بیضی شکل دهید به طوری که ضخامت هر کدام 1 سانتی متر شود. 4.    درون تابه بزرگ و نچسب، روغن بریزید و گرم کنید. کتلت ها را درون آن سرخ کنید تا هر دو طرف آن طلایی شوند. کتلت مرغ مواد لازم•    یک عدد سینه مرغ متوسط•    2 عدد پیاز متوسط•    3 عدد سیب زمینی متوسط•    2 عدد تخم مرغ•    نصف قاشق چایخوری زعفران دم‌کرده•    یک فنجان پودر سوخاری•    نمک و فلفل سیاه روش تهیه1.    سینه مرغ را همراه با یک لیوان آب، یک عدد پیاز، کمی نمک و نصف مقدار زعفران حل شده با شعله ملایم بپزید تا آب آن کشیده شود. سیب زمینی ها را بپزید. آنها را تا گرم هستند رنده یا چرخ کنید. مرغ و سیب‌زمینی را مجددا چرخ کنید و پیاز را نیز داخل آنها رنده کنید. 2.    تخم مرغ، زعفران حل کرده، نمک و فلفل را به مواد بیفزایید و خوب ورز دهید.3.     کف دست خود را به پودر سوخاری آغشته کنید و از مایه به اندازه یک پرتقال متوسط بردارید و آن را به صورت گرد یا بیضی شکل دهید و در روغن سرخ کنید.کتلت مرغ و هویجمواد لازم (4 نفر)•    400 گرم گوشت مرغ •    2/3 پیمانه لپه•    1 عدد تخم‌مرغ •    نصف پیمانه هویج رنده شده •    یک پیمانه گشنیز تازه•    4 عدد گوجه فرنگی متوسط •    1 عدد پیاز متوسط •    نمک، فلفل سیاه و زردچوبه•    5 قاشق مرباخوری روغن مخصوص سرخ کردنی روش تهیه1.    ابتدا گوشت مرغ‌ را چرخ کنید. لپه پخته شده را نیز چرخ کنید.2.    لپه را با پیاز، هویج رنده‌شده، تخم‌مرغ، گشنیز خرد‌شده و ادویه‌ها با هم مخلوط کنید و ورز دهید.3.    در تابه‌ای که از قبل روغن مخصوص سرخ کردنی در آن ریخته‌اید و داغ شده است، کتلت ها را سرخ کنید.4.    گوجه‌فرنگی‌های رنده‌شده را با کمی نمک و فلفل مزه‌دار کنید و روی کتلت‌های سرخ شده بریزید.5.    آنها را چند دقیقه‌ای روی حرارت ملایم بگذارید تا گوجه فرنگی ها هم بپزند. سپس آنها را گرم سرو کنید. روش تهیه شامی گیلانیمواد لازم (6 نفر)•    500 گرم گوشت چرخ‌کرده گوسفد یا گوساله•    1 عدد پیاز•    2 عدد سیب زمینی•    250 گرم لپه•    75 گرم مغز گردو•    500 گرم سبزی معطر (جعفری، تره، نعنا و ترخون)•    5 تا 6 عدد تخم مرغ•    روغن مایع•    1 قاشق چایخوری زعفران دم کرده•    نمک و فلفل سیاه روش تهیه1.    گوشت، پیاز و لپه را بپزید تا آب آن تمام شود. 2.    سبزی را پس از پاک کردن، بشویید و ریز خرد کنید. سیب زمینی را بپزید و رنده کنید و همراه سبزی، گوشت و لپه چرخ کنید. 3.    مغز گردوی خرد شده، نمک، فلفل، زعفران و تخم مرغ را به آن بیفزایید و ورز دهید. به اندازه یک گردو از آن را در کف دست پهن کنید و در روغن داغ سرخ کنید. سپس آنها را با دورچین دلخواه سرو کنید. گردآوری آشپزی آکاایران گردآوری آشپزی آکاایران مطالب مرتبط این کتلت ها را تا به حال نخورده اید! (2) این کتلت ها را تا به حال نخورده اید! (1) گردآوری توسط بخش طرز تهیه کتلت ، طرز تهیه شامی ، انواع کتلت ، انواع شامی، 70 نوع شامی و کتلت سایت میهن مگ نسخه پرینت ارسال به دیگری اشتراک در تلگرام اشتراک در فیسبوک اشتراک در تویئتر اشتراک در گوگل پلاس اشتراک در لینکداین