counter create hit

مطالب مرتبط:
طرز تهیه کوکی با چاشنی مختلف

طرز تهیه کوکی با چاشنی مختلف

طرز تهیه کوکی با چاشنی مختلف -آکا سایت شیرینی پزیبخش طرز تهیه انواع شیرینی خشک طرز تهیه کوکی با چاشنی مختلف ...

طرز تهیه شیرمال

طرز تهیه شیرمال

طرز تهیه شیرمال -آکا سایت شیرینی پزیبخش طرز تهیه انواع شیرینی خشک میهن مگ: طرز تهیه:برای تهیه این نان خوشمزه ابتدا پودر ...

طرز تهیه سوقان سو

آکاایران: این غذا یه شام یا یه ناهار سبک وارزان میتونه باشه امیدوارم بدرد بخوره به گزارش آکاایران: ...

املت نخود فرنگی یک شام سه سوته برای خانم های کارمند

مواد لازم برای تهیه املت نخود فرنگی سه سوته :بنا به گزارش آکاایران : تخم مرغ ...

دستور پخت هویج پلو با مرغ

هویج پلو با مرغ یک غذای ایرانی است. این پلو خیلی آسان تهیه می شود و غذای لذیذ ...

مرغ رژیمی تند

مرغ رژیمی تند

مرغ رژیمی تند - آکا سایت آشپزیبخش کباب ، غذاهای گوشتی ،انواع کباب ایرانی آکایران :  ...

دستور پخت کروستینی با سالاد تخم مرغ و ماهی کولی

دستور پخت کروستینی با سالاد تخم مرغ و ماهی کولی

دستور پخت کروستینی با سالاد تخم مرغ و ماهی کولی -آکا سایت آشپزیبخش غذاهای دریایی، غذا با ماهی، غذای دریایی، آموزش پخت غذای دریایی آکاای ...

نان پیروک؛ هم عصرانه، هم صبحانه

به گزارش میهن مگ: 1. مایه خمیر و یک قاشق سوپخوری از شکر و شیر را در کاسه ای بریزید و مخلوط کنید، روی آن را بپوشانید و در جای گرمی قرار دهید تا مایه خمیر فعال شود. آن گاه آرد و نمک را در کاسه دیگری بر ...

مدل تزیین سالاد مدرن به سبک میز غذای اروپایی

مدل تزیین سالاد مدرن به سبک میز غذای اروپایی

مدل تزیین سالاد مدرن به سبک میز غذای اروپایی -آکا سایت آشپزیبخش سفره آرایی ، میوه آرایی ، آموزش سفره آرایی آکاایران: تزیین سالاد ...

استیک گریل شده هندی با سس انار

استیک گریل شده هندی با سس انار

استیک گریل شده هندی با سس انار سایت آشپزیبخش کباب ، غذاهای گوشتی ،انواع کباب ایرانی   ...

روش تهیه سوپ گردو و خامه خوشمزه و عالی

روش تهیه سوپ گردو و خامه خوشمزه و عالی  امروز بشما روش تهیه سوپ خوشمزه گردو و خامه را آموزش میدهیم که واقعا مفید و خوشمزه است و طرز تهیه آن راحت می باشد. سوپ گردو و خامه یکی از خوش طعم ترین سوپ ها است که ...

کیک شکلاتی طبقاتی، مخصوص جشن تولد

کیک شکلاتی طبقاتی، مخصوص جشن تولد

گاهی پخت یک کیک خوشمزه در منزل بهترین هدیه برای اعضای خانواده و دوستان است.می‌خواهید یکی از عزیزانتان را برای تولدش غافلگیر کنید؟ اگر او به کیک شکلاتی علاقمند است شک نکنید و سریع دست بکار شوید.  گاهی پخت یک کیک خوشمزه در منزل بهترین هدیه بر ...

خواص بالنگ برای زن باردار + خواص بالنگ خشک در طب سنتی

خواص بالنگ برای زن باردار + خواص بالنگ خشک در طب سنتی

خواص بالنگ برای زن باردار + خواص بالنگ خشک در طب سنتی خواص بالنگ چیست خواص ...

فیلم: ۶ نوع اسنک با میوه های سوخاری

فیلم: ۶ نوع اسنک با میوه های سوخاری

برترین ها: این میوه های سوخاری یک نوع دسر جدید و خوشمزه است که حتما از آنها لذت خواهید برد.   [iframe]    در صورت پخش نشدن ویدئو بر روی تصویر زیر کلیک کنید.   ...

دستورپخت پن کیک سبک و پُف دار

دستورپخت پن کیک سبک و پُف دار

وب سایت کاله: شاید پن‌کیک‌های سنتی طلایی قهوه‌ای باشند، با لبه‌های ترد و بافت پف‌دار، اما وقتی از نزدیک آنها را بررسی کنید، تفاوت خاصی با نان‌های حجیم ندارند. آشنایی با دانش پخت پن‌کیک به شما کمک می‌کند صبحانه‌ای طبق میل خود داشته باشید.پن‌کیک‌هایی که در اینجا ...

غذای کودک ایرانی، این آبگوشت را امتحان کنید!

غذای کودک ایرانی، این آبگوشت را امتحان کنید!

بیتوته: شاید آبگوشت معروف ترین و قدیمی ترین غذای ایرانیان باشد؛ ترکیبی خوش خور از گوشت و نخود و لوبیا و صدالبته کمی دنبه و پیاز و ادویه جات! این غذا دیگر به روش تهیه و دستور پخت نیازی ندارد اما آبگوشت با آب نار با آبگوشت همیشگی اندکی متفاوت است. ...

طرز تهیه آش امام قزوین

طرز تهیه آش امام قزوین

آش امام قزوین یکی از غذاهای محلی و لذیذ قزوین است. استان قزوین علاوه بر آش امام ، غذای معروف دیگری به نام قیمه نسار نیز دارد. آسمونی در این بخش طرز تهیه آش امام قزوین را برای شما عزیزان منتشر می کند.طرز تهیه آش امام قزوی ...

این قطعات را نمی خورند! (1)

این کتلت ها را تا به حال نخورده اید! (1)

این قطعات را نمی خورند! (1) موقعیت آشپزیبخش نحوه تهیه کوکوی ، چگونه برای آماده سازی گوشت ، انواع کتلت و غیره. انواع گوشت و غیره. 70 نوع گوشت و کتلت به عنوانایران به نقل از برترین ها : کتلت و گوشت این غذابسیار خوش آمدیدطلا است که بسیاری از ایرانیان را دوست دارم. کتلت گوشت چرخ کرده با سیب زمینی سرخ شده و سبزیجات و یا سالاد شیرازی ، در میان غذا های لذیذ است که زمانی که مادران حق دارند. طلا است که هدف نهایی و آدم از خوردن سیر نمی شود. اما کتلت انواع متنوعی دارد شرح انواع که شما پایان ازته ما. کتلت ذرت با گشنیز و پیاز سبزمواد لازم (4 نفر)• 250 گرم گوشت مرغ ریز خرد شده• 200 گرم ذرت پخپایین یا کنسرو ذرت• 1 دسته کوچک گشنیز ریز خرد شده• 1 دسته کوچک پیاز سبز ریز خرد شده• تعداد تخم مرغ• نمک و فلفل سیاه• نفت این قطعات نمی خورند! (1) روش تهیه1. گوشت مرغ چرخ شده را با ذرت ، گشنیز و غیره. سبز, پیاز, نمک و تخم مرغ را به خوبی با هم مخلوط کنید تا صاف. 2. روغن را در یک ماهی تابه بزرگگرم است. با ق,نمی, ق, گلوله , با حذف از چنگال مواد را از اه نهه ق در تابه پرتاب قرمز است. پس از دو طرف آن است از بین برود در یک حوله کاغذی قرار دهید روغنشان گرفته شود. 3.    این کتلت را می توانید با سس کچاپ سرو کنید.کتلت سالمون و سیب زمینی مواد لازم (4 نفر)•    400 گرم فیله ماهی سالمون (بدون پوست)•    2 پیمانه خامه ترش و پوره سیب زمینی •    1عدد پیاز کوچک، ریز شده•    نصف پیمانه خرده های ریز نان خشک•    3 قاشق غذاخوری شوید تازه خرد شده•    روغن زیتون•    حدود 150 گرم انواع سبزیجات ( گشنیز، پیاز کوهی، اسفناج، جعفری، ریحان و آویشن)•    یک پیمانه سس سالاد روش تهیه1.    ماهی سالمون را بشویید و خشک کنید. در تابه پیرکس قرار دهید و با سلفون روی آن را بپوشانید. آن را داخل مایکروفر با قدرت 100 درصد به مدت 2.5 تا 3.5 دقیقه بپزید. آن را خرد کنید. در کاسه ای، سالمون، پوره سیب زمینی، خرده نان خشک و شوید را با هم مخلوط کنید. این مایع را به صورت کتلت درآوردید و درون تابه، روی حرارت ملایم به مدت 3 تا 4 دقیقه سرخ کنید.2.    سبزیجات معطر را درون بشقاب بگذارید. 3.    کتلت ها را روی آنها قرار دهید و با سس سالاد یا مایونز سرو کنید.کتلت گوشتمواد لازم  (2 نفر)•    500 گرم گوشت چرخ‌کرده •    500 گرم سیب زمینی متوسط •    3 یا 4 عدد تخم مرغ •    2 یا 3 عدد پیاز متوسط •    2 قاشق غذاخوری جعفری خرد شده •    1 پیمانه خرده نان •    روغن •    نمک و فلفل سیاه روش تهیه1.    سیب زمینی ها را برای مدت 15 تا 20 دقیقه با حرارت زیاد در آب بپزید تا نرم شوند. سپس آنها را پوست بگیرید و له کنید. 2.    پیازها را نیز پوست بگیرید، رنده و به سیب زمینی ها اضافه کنید. همچنین تخم مرغ ها، نمک، فلفل، جعفری و گوشت را به مواد قبلی بیفزایید. آنها را خوب با هم مخلوط کنید تا هنگامی که کاملا یکدست شوند.3.    از این مایه، گلوله هایی به ضخامت 4 تا 5 سانتی متر بردارید. خرده نان ها را در سطح صاف پخش کنید و هر یک از گلوله ها را در این خرده نان ها بغلتانید تا کاملا سطح آنها را بپوشاند. گلوله ها را به صورت بیضی شکل دهید به طوری که ضخامت هر کدام 1 سانتی متر شود. 4.    درون تابه بزرگ و نچسب، روغن بریزید و گرم کنید. کتلت ها را درون آن سرخ کنید تا هر دو طرف آن طلایی شوند. کتلت مرغ مواد لازم•    یک عدد سینه مرغ متوسط•    2 عدد پیاز متوسط•    3 عدد سیب زمینی متوسط•    2 عدد تخم مرغ•    نصف قاشق چایخوری زعفران دم‌کرده•    یک فنجان پودر سوخاری•    نمک و فلفل سیاه روش تهیه1.    سینه مرغ را همراه با یک لیوان آب، یک عدد پیاز، کمی نمک و نصف مقدار زعفران حل شده با شعله ملایم بپزید تا آب آن کشیده شود. سیب زمینی ها را بپزید. آنها را تا گرم هستند رنده یا چرخ کنید. مرغ و سیب‌زمینی را مجددا چرخ کنید و پیاز را نیز داخل آنها رنده کنید. 2.    تخم مرغ، زعفران حل کرده، نمک و فلفل را به مواد بیفزایید و خوب ورز دهید.3.     کف دست خود را به پودر سوخاری آغشته کنید و از مایه به اندازه یک پرتقال متوسط بردارید و آن را به صورت گرد یا بیضی شکل دهید و در روغن سرخ کنید.کتلت مرغ و هویجمواد لازم (4 نفر)•    400 گرم گوشت مرغ •    2/3 پیمانه لپه•    1 عدد تخم‌مرغ •    نصف پیمانه هویج رنده شده •    یک پیمانه گشنیز تازه•    4 عدد گوجه فرنگی متوسط •    1 عدد پیاز متوسط •    نمک، فلفل سیاه و زردچوبه•    5 قاشق مرباخوری روغن مخصوص سرخ کردنی روش تهیه1.    ابتدا گوشت مرغ‌ را چرخ کنید. لپه پخته شده را نیز چرخ کنید.2.    لپه را با پیاز، هویج رنده‌شده، تخم‌مرغ، گشنیز خرد‌شده و ادویه‌ها با هم مخلوط کنید و ورز دهید.3.    در تابه‌ای که از قبل روغن مخصوص سرخ کردنی در آن ریخته‌اید و داغ شده است، کتلت ها را سرخ کنید.4.    گوجه‌فرنگی‌های رنده‌شده را با کمی نمک و فلفل مزه‌دار کنید و روی کتلت‌های سرخ شده بریزید.5.    آنها را چند دقیقه‌ای روی حرارت ملایم بگذارید تا گوجه فرنگی ها هم بپزند. سپس آنها را گرم سرو کنید. روش تهیه شامی گیلانیمواد لازم (6 نفر)•    500 گرم گوشت چرخ‌کرده گوسفد یا گوساله•    1 عدد پیاز•    2 عدد سیب زمینی•    250 گرم لپه•    75 گرم مغز گردو•    500 گرم سبزی معطر (جعفری، تره، نعنا و ترخون)•    5 تا 6 عدد تخم مرغ•    روغن مایع•    1 قاشق چایخوری زعفران دم کرده•    نمک و فلفل سیاه روش تهیه1.    گوشت، پیاز و لپه را بپزید تا آب آن تمام شود. 2.    سبزی را پس از پاک کردن، بشویید و ریز خرد کنید. سیب زمینی را بپزید و رنده کنید و همراه سبزی، گوشت و لپه چرخ کنید. 3.    مغز گردوی خرد شده، نمک، فلفل، زعفران و تخم مرغ را به آن بیفزایید و ورز دهید. به اندازه یک گردو از آن را در کف دست پهن کنید و در روغن داغ سرخ کنید. سپس آنها را با دورچین دلخواه سرو کنید. گردآوری آشپزی آکاایران گردآوری آشپزی آکاایران مطالب مرتبط این کتلت ها را تا به حال نخورده اید! (2) این کتلت ها را تا به حال نخورده اید! (1) گردآوری توسط بخش طرز تهیه کتلت ، طرز تهیه شامی ، انواع کتلت ، انواع شامی، 70 نوع شامی و کتلت سایت میهن مگ نسخه پرینت ارسال به دیگری اشتراک در تلگرام اشتراک در فیسبوک اشتراک در تویئتر اشتراک در گوگل پلاس اشتراک در لینکداین