counter create hit

مطالب مرتبط:
پن کیک با روغن کانولا

پن کیک با روغن کانولا

پن کیک با روغن کانولا -آکا سایت آشپزیبخش غذاهای اروپایی پن کیک با روغ ...

دستور پخت چلو چینی

آب را جوش آورده برنج را در آن بریزید و در موقعیکه آب هنوز در حال جوش زدن است دیگ را گذاشته آتش را کم میکنیم بگذارید چلو مدت 20 دقیقه دم بکشید. به گزارش آکا ...

دستور پخت عدس پلو با گوشت چرخ کرده

عدس ها را تمیز شسته و با آب و کمی نمک بپزید. سپس آن ها را در یک آبکش ریخته و کنار بگذارید توجه داشته باشید که عدس ...

دستور پخت خوراک شیر ماهی و سیب زمینی مکزیکی

دستور پخت خوراک شیر ماهی و سیب زمینی مکزیکی

دستور پخت خوراک شیر ماهی و سیب زمینی مکزیکی -آکا سایت آشپزیبخش غذاهای دریایی، غذا با ماهی، غذای دریایی، آموزش پخت غذای دریایی آکاایران: ...

نان پیروک؛ هم عصرانه، هم صبحانه

به گزارش میهن مگ: 1. مایه خمیر و یک قاشق سوپخوری از شکر و شیر را در کاسه ای بریزید و مخلوط کنید، روی آن را بپوشانید و در جای گرمی قرار دهید تا مایه خمیر فعال شود. آن گاه آرد و نمک را در کاسه دیگری بر ...

طرز تهیه پلو قارچ با ریحان

پلو قارچ به دلیل داشتن قارپ و لوبیا دارای فیبر بالایی است و عذایی کامل و مقوی است. پلو قارچ غذایی ترکی است که طرز تهیه آن را به شما آموزش می دهیم. مواد لازم برای پلو قارچ با ریحان  برنج   2 پیمانه  قارچ   1 پیمانه، نصف یا چهار قاچ شده  سیر   1 حبه، ریز شده   ...

کباب لقمه، کباب لقمه زعفرانی

کباب لقمه، کباب لقمه زعفرانی

کباب لقمه، کباب لقمه زعفرانی - آشپزی آکا سایت آشپزیبخش کباب ، غذاهای گوشتی ،انواع کباب ایرانی   ...

نوشته  اولین بار در آموزش آشپزی و شیرینی پزی | آشپزی با ایران کوک پدیدار شد.

نوشته اولین بار در آموزش آشپزی و شیرینی پزی | آشپزی با ایران کوک پدیدار شد.

مصرف غذاهای دریایی همیشه از طرف پزشکان و متخصصان تغذیه توصیه شده است. میگو هم...

طرز تهیه خمیر پیتزای فوری در خانه +مواد لازم و نکات مهم

طرز تهیه خمیر پیتزای فوری در خانه +مواد لازم و نکات مهم

در آشپزی ۱ بهمن ۱۳۹۶ 0 بازدیدخمیر پیتزا یکی از اجزای خیلی مهم در پخت پیتزاس. اگه خمیری که تهیه میکنید نتیجه دلخواهتون رو بده و ترد و خوشمزه باشه و بافت مناسبی هم داشته باشه به جذابیت ظاهری و مهم تر از اون به طع ...

مصرف فست فود در دوران بارداری، عوارضش را می دانید؟

علت عمده افزایش نرخ سرطان در کودکان مصرف گوشت های فرآوری شده است. موسسه ملی سرطان آمریکا درتحقیقات خود دریافتند که هزار و500 کودک سالانه به علت سرطان در آمریکا جان خود را از دست می دهند.با توجه به تحقیقات یک اپیدمیولوژیست در یک مجله ت ...

دمنوش دارچین و سیب ترش

دمنوش دارچین و سیب ترش

مجله سرآشپز - مسعود ندرلو:  دمنوش سیب و دارچین به خاطر رایحه ی دلنشینی که دارد بسیار آرامش بخش و برای رفع خستگی مناسب است و البته شما در یک فنجان از این دمنوش ، تمامی خواص سیب و دارچین را خواهید داشت . مواد مورد نیاز آب سیب ترش: دوسوم پیمان ...

روش های تهیه سالاد سزار؛ اصیل و کاملا ایتالیایی

روش های تهیه سالاد سزار؛ اصیل و کاملا ایتالیایی

روش اول (روش اصیل و کاملا ایتالیایی سالاد سزار) زمان آماده سازی: حداکثر 30 دقیقهمواد لازم مناسب برای 5 نفر کاهو تازه: 1 عدد نان تست: 4-3 عدد روغن ...

طرز تهیه سالاد مرغ و آوودکادو

طرز تهیه سالاد مرغ و آوودکادو

به گزارش راهنمای سفر من به نقل از  گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ ؛ سالاد مرغ و آووکادو را توان دارید به عنوان یک وعده غذایی سالم و دلپذیر میل کنید. به علت چربی تقریبا بالای آووکادو استفاده آن به افرادی که در دوران رژیم لاغری به سر می برند، سفارش نمی توان. ...

طرز تهیه دلمه مرغ

طرز تهیه دلمه مرغ

مواد لازم:   ران مرغ ۴ عدد کنسرو ذرت نخود فرنگی و هویج باهم  ۱ پیمانه روغن زیتون ۴ قاشق سوپ خوری ...

روش تهیه شکلات گرم وانیلی خانگی خوشمزه

روش تهیه شکلات گرم وانیلی خانگی خوشمزه  امروز بشما یک دسر واقعا خوشمزه و عالی را آموزش میدهیم، همه ی ما از خوردن یک شکلات خوشمزه گرم خانگی لذت می بریم.    آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انت ...

طرز تهیه سالاد توت فرنگی و انبه

طرز تهیه سالاد توت فرنگی و انبه

مجله اینترنتی کمونه (Kamooneh.com) : ...

کباب لقمه و غیره. کباب لقمه با زعفران

کباب لقمه، کباب لقمه زعفرانی

کباب لقمه و غیره. کباب لقمه زعفرانی-آشپزی خود را سایت آشپزی, قطعات یدکی, کباب, غذاهای گوشتی, و غیره. انواع خوشمزه ایرانی کباب   دراین بخش از سایت به عنوانایران چگونه به آماده سازی یک کباب لقمه برای شما آماده شده است. امیدوارم که این مورد توجه داشته باشید.   style="TEXT-ALIGN: justify">کباب لقمه، کباب لقمه زعفرانی کباب لقمه نگین دار   مواد لازم کباب لقمه زعفرانی :   مواد لازم اندازه مقدار / کالری گوشت چرخ کرده 600 گرم 100 گرم / 200 کالری پیاز 200 گرم 100 گرم / 5 کالری نمک یک قاشق مرباخوری 100 گرم / 0 کالری جوش شیرین نصف قاشق چایخوری 100 گرم / 0 کالری زعفران به اندازه کافی 100 گرم / 310 کالری   نکته : گوشت چرخ کرده (مخلوط  قلوه گاه گوسفندی و گوساله)   طرز تهیه کباب لقمه زعفرانی : *. پیاز را چرخ کنید و سپس در یخچال به مدت 2 ساعت نگه دارید تا آب آن جدا شود . آب پیاز را دور ریخته و باقی آن را به گوشت اضافه کنید بعد با گوشت چرخ شده و نمک به مدت ده دقیقه ورز می دهیم. جوش شیرین را نیز در همین موقع اضافه کرده و ورز دادن را ادامه می دهیم. *. به اندازه یک نارنگی از گوشت را برداشته و به سیخ می کشیم و صاف می کنیم. بعد با دو انگشت به صورت لقمه ای آن را شکل داده و سر و ته گوشت را هم با دست به سیخ می چسبانیم. برای کباب شدن روی آتش ابتدا یک طرف آن را می گذاریم تا مقدار کمی بپزد در این لحظه آن را سریع پشت و رو می کنیم بعد با حرارت ملایم می پزیم تا مغزپخت شود.سپس گوجه ها را هم به سیخ کشیده و کباب می کنیم.   نکته : *. گوشت را به اندازه ای که نیاز دارید به سیخ کشیده و با انگشتان دست روی گوشت فشار آورده تا این که حالت گوشت به سیخ کشیده شده کنگره ای شود ( توجه باید داشت که گوشت نباید در موقع کشیدن به سیخ به قطعات ریز خرد شود )کباب را با حرارت ملایم بپزید.   خواص پیاز : *. پیاز خام فعالیت معده را زیاد می کند و در نتیجه ترشح اسید کلریدریک را تشدید می کند . بنبراین کسانیکه ناراحتی معده دارند ممکن است سوزش و درد در معده خود حس کنند . اینگونه اشخص باید پیاز پخته مصرف کنند که ترشحات دستگاه هاضمه را منظم کرده اشتها رازیاد و دل درد و نفخ معده را درمان می کند .   اختصاصی آکاایران   مطالب مرتبط کباب لقمه ای - طرز تهیه کباب لقمه ای خانگی طرز تهیه کباب لقمه با طعم لبنانی طرز تهیه کبا ب مرغ لقمه ای خوراک مرغ های لقمه ای شکم پر طرز تهیه لقمه گوشتی کباب لقمه، کباب لقمه زعفرانی گردآوری توسط بخش کباب ، غذاهای گوشتی ،انواع کباب ایرانی سایت میهن مگ نسخه پرینت نسخه pdf ارسال به دیگری اشتراک در تلگرام اشتراک در فیسبوک اشتراک در تویئتر اشتراک در گوگل پلاس اشتراک در لینکداین