counter create hit

مطالب مرتبط:
این کتلت ها را تا به حال نخورده اید! (1)

این کتلت ها را تا به حال نخورده اید! (1)

این کتلت ها را تا به حال نخورده اید! (1) سایت آشپزیبخش طرز تهیه کتلت ، طرز تهیه شامی ، انواع کتلت ، انواع شامی، 70 نوع شامی و کتلت آکا ...

پای کره بادام زمینی ترد و ابری رو حتما امتحان کنید

پای کره بادام زمینی ترد و ابری رو حتما امتحان کنید

پای کره بادام زمینی ترد و ابری رو حتما امتحان کنید پای کره بادام زمینی ترد و ابری رو حتما امتحان کنید زمان آماده ساز ...

تخم مرغ آب پز با سیب زمینی سرخ کرده

آکاایران: تخم مرغ آب پز با سیب زمینی سرخ کردهتعداد: 2 نفر به گزارش آکاایران: مواد ...

تزیین میوه یلدا برای شب چله 93

تزیین میوه یلدا برای شب چله 93

تزیین میوه یلدا برای شب چله 93 -آکا سایت آشپزیبخش سفره آرایی ، میوه آرایی ، آموزش سفره آرایی آکاایران: میوه ارایی شب یلدا , تزیین ...

شاخه گلی برای یک عروس !

شاخه گلی برای یک عروس !

شاخه گلی برای یک عروس ! -آکا سایت آشپزیبخش سفره آرایی ، میوه آرایی ، آموزش سفره آرایی آکاایران: وقتی یکی از دوستای ...

خواص زردآلو برای پوست + خواص زردآلو خشک شده برای زن حامله

خواص زردآلو برای پوست + خواص زردآلو خشک شده برای زن حامله

خواص زردآلو برای پوست + خواص زردآلو خشک شده برای زن حامله خواص زردآلو برای جنین خوا ...

طرز تهیه ترافل برای تزیین میز تولد مرحله به مرحله

طرز تهیه ترافل برای تزیین میز تولد مرحله به مرحله

این روزها تزیین میز تولد چه برای بچه ها و چه برای بزرگ ترها خیلی باب شده اما در صورتی که قرار باشه همه تزیینات ائم از کیک و شیرینی و ... رو بخریم هزینه ی زیادی باید پرداخت کنیم، در صورتی که خودمون میتونیم توی خونه با صرف کمی حوصله و سلیقه خیلی ...

فست فود ها با بدن ما چه می کنند!

خبرگزاری مهر: محققان آلمانی متوجه شده اند عکس العمل سامانه امنیت بدن نسبت به فست فود، شبیه عکس العمل به عفونت هاست. علاوه بر این حتی بعد از عوض شدن رژیم غذایی بعضی از تاثیرات مخرب آن به صورت کامل در بدن از بین نمی رود. مطالعه جدید محققان دانشگاه بن ...

استیك مرغ زعفرانی و نان سنگك

استیك مرغ زعفرانی و نان سنگك

مجله زندگی ایده آل: در ایران بهتر است ران گوسفند در خورش استفاده شود و مرغ و گوشت گوساله برای تهیه كباب مصرف شود. نان سنگك هم علاوه بر خوشمزگی، سبوس‌دار است و رژیمی است. در این مطلب طرز تهیه استیک مرغ با نان سنگک سرخ شده و سس ماست را برایتان آورده ایم. ...

طرز تهیه پوره سیب زمینی رژیمی خامه ای با پیاز داغ لذیذ و خوشمزه

طرز تهیه پوره سیب زمینی رژیمی خامه ای با پیاز داغ لذیذ و خوشمزه

طرز تهیه پوره سیب زمینی رژیمی خامه ای با پیاز داغ لذیذ و خوشمزه پوره سیب زمینی پوره سیب زمینی ...

طرز تهیه کاپ کیک «ردولوتِ عاشقانه»

کاپ‌ کیک ,ردولوت یا کیک قرمز مخملی یکی از هیجان انگیزترین کیک هایی است که می‌تواند در میهمانی ها و جشن ها استفاده شود.مواد مورد نیاز کاپ‌ کیکآرد (الک شده): ۲٫۵ پیمانهروغن مایع: سه چهار ...

شیرین پلو با مرغ، غذای اعیانی

شیرین پلو با مرغ، غذای اعیانی

وب‌سایت ایران کوک: امروز برای کسانی که عاشق غذاهای شیرین هستند یک پیشنهاد عالی داریم. برای ناهار امروز شیرین پلو را به شما پیشنهاد می کنیم. جز اینکه غذای فوق العاده خوشمزه ای است، در دسته غذاهای اعیانی هم قرار میگیرد. مواد لازم:     برنج 1 کیلو ...

چگونه شور درست کنیم

چگونه شور درست کنیم

ترشی و شور یکی از چاشنی های ایرانیان و مخصوص پاییز و زمستان است. اگر شما هم قصد دارید برای پاییز و زمستان امسال ترشی و شورهایی خوش طعم درست کنید به شما پیشنهاد می کنیم از این نکته ها حتما استفاده کنید. آسمونی در این بخش طرز تهیه شور ...

ماهی هامور کبابی

ماهی هامور کبابی

دستوری از مجله هنر آشپزی 159 سرو در ظروف چینی زرین ایران (طرح سلطانیه) طرز تهیه ماهی هامور کباب با برنج باسماتی تند : ابتدا ماهی ها را به تکه های مکعبی برش بزنید. در کاسه ای تمام مواد م ...

چگونه عاطفی ما فقط

چگونه شور درست کنیم

ترشی یکی از کهنه کار تیم و پاییز و زمستان. اگر شما در حال رفتن برای پاییز و زمستان امسال, ترشی کوتاه آبدار در سمت راست نشان می دهد که از این نقطه مطمئن شوید که به استفاده از. تفاوت در این بخش این است که چگونه به آماده شدن شور و شوق به همراه نکات تهیه یک شور و شوق برای شما عزیزان منتشر شده است.چگونه عاطفی ما فقطمواد لازم برای تهیه شورکلم بروکلی: ۲ کیلوگرمسلیمان: ۱ کیلوگرمکرفس: ۱ کیلوگرمگزینه: ۱ کیلوگرمتند فلفل سبز: ۱۰۰ گرمسیر: ۲ گیاهسبزی معطر: نیم کیلوفایل: مقدار مورد نظرسرکه سفید: به مقدار لازمنحوه تهیه شوردر اولین فاز از کلم درشت خرد شده, ما می توانیم, و پس از شستن زنان می تواند پرتاب خوب خشک شود.هویج و کرفس را پس از شستن به قطعات درشت خرد شده. هویج را پوست است.موی چتری, E. coli موقعیت AA شور و شوق شما می توانید انتخاب کنید و شما نمی نیاز خیار رنده شده من درست در احساسات.گیاهان معطر را پس از تمیز کردن و شستن اجازه می دهد به طور کامل خشک می کند و نیاز به این.طعم شور, مخلوط, کرفس, برگ همراه با سبزیجات معطر و لیمو.سیرها رو پوست در صورت درست در احساسات استفاده کنید و یا تمایل هر سیر RU ۴ شیر شما.فلفل سبز همچنین شما می توانید تلنگر راست در احساسات " و چند تاشو به آنها را به طعم شور به من التماس لای سایت های نیم به ارمغان بیاورد.البته اگر شما می خواهید به یک شور و شوق برای مرکز شما می توانید فلفل بیشتر کردم نیمی از دره و در شور فوری مخلوط".اما این ما منجر به تهیه خرچنگ برای هر لیوان آبی که استفاده می کنیم یک قاشق غذاخوری سر پر نمک میریزیم یا برای هر یک لیتر ۳ قاشق غذاخوری نمک میریزیم.آب رو به همراه نمک روی حرارت قرار میدیم تا به جوش بیاد و بعد از به جوش آمدن سرکه سفید رو بهش اضافه کرده و ۱۰ زمان میدیم تا از حرارت اولیه بیفته.برای هر یک لیتر آبی که استفاده می کنین نصف لیوان سرکه سفید می ریزیم یا به عبارتی برای هر یک لیوان آب ۲ قاشق غذاخوری سرکه.همه مواد شور گل کلم رو لایه لایه در ظرف های مناسب می ریزیم، دقت کنین که این ظرف ها باید کاملا تمیز و خشک باشن.یک لایه سبزی یک لایه گل کلم، هویج و کرفس، چند عدد خیار، فلفل و سیر و دوباره ….در پایان مخلوط شورآب و سرکه رو روی مواد شور ریخته و درب ظرف رو به خوبی می بندیم و به مدت یک روز در محیط آشپزخانه قرار میدیم.بعد از این یک روز درب ظرف های شور رو باز کنین اگر نیاز بود باز هم از شورآب روش بریزین تا به خوبی روی مواد رو بپوشونه و بعد به یک جای خنک انتقال بدین.شور گل کلم و هویج بعد از ۲ هفته آماده مصرف هستش.نکات تهیه شورعلت کپک زدن شور، خیس بودن مواد شور یا ظرف هستش … پس باید از خشک بودن هر دو مطمئن باشین.علت لزج شدن آب شور، هوا کشیدن و یا کم نمک بودن شورآب و حتی خیس بودن مواد میتونه باشه.برای جلوگیری از این اتفاق ها، همیشه در لایه آخر شور از سبزیجات و برگ کرفس استفاده کنین، یعنی با این سبزیجات ورودی ظرف شور رو به خوبی بپوشونین و یک کیسه فریزر روی ظرف بذارین و بعد دربشو محکم ببندین.زمانی که آب رو روی مواد شور میریزین باید گرم باشه ، یعنی نه به داغی اولش باشه و نه سرد شده باشه … علتش هم اینه که باعث زود رسیدن شور و همین طور ترد شدنش میشه.برای کسانی که دقیقن میخوان بدونن کی آب رو بریزن: وقتی دمای آب بین ۶۵ تا ۷۵ درجه هستش.این مقدار از میزان نمک و سرکه در شورآب امتحان شده هستش، اما اگر میخواین شور مخلوط کم نمک تر باشه میتونین برای هر یک لیتر آب از ۲ قاشق غذاخوری نمک استفاده کنین.سبزیجات معطر شور شامل جعفری، ترخون، مرزه، شوید و برگ کرفس هستش.برای کسانی که مشکل فشار خون دارن، میتونن نیم ساعت قبل از مصرف شور گل کلم و هویج رو در آب سرد قرار بدن تا کمی شوری آن گرفته بشه. Loading...